Tips en advies

Op de hoogte blijven van alle nieuwigheden over vermogens- en successieplanning is cruciaal. Onze redactie filtert voor u het nieuws uit verschillende bronnen en geeft hierover onmiddellijk toepasbare adviezen. 100% legaal en getest in de praktijk.

Referentiegids

Gedetailleerd, maar bondig, gemakkelijk te doorzoeken en te lezen. Experts houden dit naslagwerk over erven en schenken dagelijks up-to-date. Bronnenmateriaal, jurisprudentie, toelichtingen, enz. helpen u om uw kennis snel te vergroten. Deze referentiegids is een perfecte aanvulling op ‘Nieuws & advies’ en andere hulpmiddelen op deze website.

Praktische gidsen

Bij een vermogens- en successieplanning wordt u geconfronteerd met heel wat praktische vragen waarbij u de juiste ‘weg’ moet kiezen. Niet zomaar een weg, maar de ideale oplossing aangepast aan de concrete situatie. ‘Praktische gidsen’ is uw hulpmiddel om u bij deze belangrijke beslissingen te begeleiden door de verschillende opties duidelijk voor te stellen en de juiste keuze te motiveren.

Modellen

Professioneel opgestelde documenten, formulieren en standaardbrieven om onmiddellijk te gebruiken. Bij elk model krijgt u een korte uitleg over de manier waarop u dit moet gebruiken. Gemakkelijk te personaliseren zodat het op maat is van de concrete situatie, maar toch steeds veilig.

Rekentools

Handige rekenprogramma’s die u helpen om op de fiscaal meest gunstige manier uw wettelijk pensioen aan te vullen.

Cijfers en tabellen

Onmisbare cijfers, tarieven en indexen voorzien van de nodige uitleg over de manier waarop u deze moet interpreteren en gebruiken bij vermogens- en successieplanning. Handig gegroepeerd per thema en steeds actueel. Zo bent u er zeker van op elk moment met de juiste gegevens te werken.

E-maildiensten

Kies zelf welke overzichtelijke e-mails u wenst te ontvangen om het gebruik van deze online oplossing nog meer te optimaliseren. Wij brengen u zo op de hoogte van het meest recente nieuws, onze nieuwe adviezen en van geactualiseerde en nieuwe hulpmiddelen. Deze e-mails brengen u direct naar de online oplossing om zo snel mogelijk te kunnen handelen.

Toegang abonnees

Klaar voor een abonnement?

NU ABONNEREN!

Laatste updates

Wij houden de inhoud van deze online oplossing permanent up-to-date en voegen regelmatig nieuwe hulpmiddelen toe. Zo bent u er zeker van dat u geen enkele opportuniteit mist.


Laatste toevoegingen: